20 C
Пловдив
10 май, 2021

„Централен“ с още два завършени обекта в кв. „Каменица“

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

През последните седмици на годината районният кмет и екипът му успяха да завършат започнатите през есента с фитнес на открито в междублоковото пространство на бул. „Мария Луиза“ и ул. „Киев“, както и паркинг в непосредствена близост. Двата проекта се реализират по програма на Министерството на екологията, Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), което в гр. финансира общо 5 проекта, 2 от които са в район „Централен“. За реализация на паркинга за 17 автомобили беше премахната неизползваема общинска постройка.

През 2018г. в квартал „Каменица“ и района около „Капитан Райчо“ заедно с кмета на Община Пловдив откриха паркинг с 55 паркоместа на ул. „Антон Тайнер“, както и дълго оспорваната между блоковете на ул. „Капитан Райчо“ 42-44.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за за доизграждането на "Локомотив". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив