20 C
Пловдив
16 април, 2021

ВИДЕО : ВиК отишли на без ботуши

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Повече от 24 часа на ул.“Йордан Гавазов“ № 4, кв. Смирненски има авария, която причинява в мазетата на жилищната кооперация и застрашава основите на блока, съобщава член на групата ни Забелязано в Пловдив.

„Поради безхаберието на ВИК, хиляди кубици чиста вода се изливат в мазетата на кооперацията и са наводнени шахтите, обслужващи , мобилни и кабелни оператори. След хиляди позвънявания се отзова екип, който обаче не беше подготвен за аварията с нужната техника, напусна мястото с обяснението, че нямат „ботуши“ .

Един час по-късно се върнаха с техника. Повредата бе констатирана от дежурен екип по обяд, който разкопа улицата и към 15.30 заровиха изкопа след като решиха, че аварията не е на това мястото, но не констатираха къде точно е.

Оставиха живущите в кооперацията сами да решават проблема с наводнените мазета и

евентуалната опасност от причинените щети. Компромисен вариант според диспечера на ВИК е спиране на водата в района от 00:00ч. до 06:00ч.

Всички в кооперацията сме притеснени за развоя на нещата. Очаква ни жълт код за валежи и застудяване, които могат сериозно да влошат обстановката.

ВИЖ ОЩЕ :  Част от изкуствените езера в Цар-Симеоновата градина вече са пълни с вода и работят.

Надяваме се ВИК, районният кмет и кметът на гр. да се отнесат отговорно към задълженията си, защото от случилото се става ясно, че в неделя държавата НЕ работи!“

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив