fbpx
20 C
Пловдив
18 януари, 2021

ВИДЕО : ВиК Пловдив отишли на без ботуши

Вижте още

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета Здравко Димитров от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие.

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие. Регистрирани в Националната информационна система са...

Евакуират всички под срутището в Дряново, община Лъки

Поради непосредствена опасност за живота и здравето на хората, чийто домове са под скалния масив в село Дряново, община...

Последвай ни

16,201ФеновеХаресва ми
4,200АбонатаАбонирайте се
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Повече от 24 часа на ул.“Йордан Гавазов“ № 4, кв. Смирненски има , която причинява в мазетата на жилищната кооперация и застрашава основите на блока, съобщава член на групата ни Забелязано в Пловдив.

„Поради безхаберието на ВИК, хиляди кубици чиста вода се изливат в мазетата на кооперацията и са наводнени шахтите, обслужващи EVN, мобилни и кабелни оператори. След хиляди позвънявания се отзова екип, който обаче не беше подготвен за аварията с нужната техника, напусна мястото с обяснението, че нямат „ботуши“ .

Един час по-късно се върнаха с техника. Повредата бе констатирана от дежурен екип по обяд, който разкопа улицата и към 15.30 заровиха изкопа след като решиха, че аварията не е на това мястото, но не констатираха къде точно е.

Оставиха живущите в кооперацията сами да решават проблема с наводнените мазета и

евентуалната опасност от причинените щети. Компромисен вариант според диспечера на ВИК е спиране на водата в района от 00:00ч. до 06:00ч.

Всички в кооперацията сме притеснени за развоя на нещата. Очаква ни жълт код за валежи и застудяване, които могат сериозно да влошат обстановката.

ВИЖ ОЩЕ :  Посланикът на Русия и министър от правителството на Москва ще участват в честването на 143г. от Освобождението на Пловдив

Надяваме се ВИК, районният кмет и кметът на гр. Пловдив да се отнесат отговорно към задълженията си, защото от случилото се става ясно, че в неделя държавата НЕ работи!“

Новини от Пловдив

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета Здравко Димитров от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

Още новини от Пловдив