20 C
Пловдив
20 април, 2021

ОИ „“ се гордеят с 13,000 прегледа на видео, твърдят че са 20,000

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

Пресцентъра на твърдят, че близо 20 000 души са гледали само за пет дни онлайн разходката, която екипът на направи в къщата на Степан Хиндлиян.

Това е приблизително бройката прегледи на всеки един пост в групата Забелязано в Пловдив за 24 часа (20,000)…ако поста е картинка, ситуацията става далеч по-сериозна.  Всъщност обаче брояча под видеото на ОИ „Старинен Пловдив“ показва 13,000 гледания за 5 дни, което според нас, не е нещо, с което трябва да се гордее инстутуцията. (да не говорим, че 13,000 е малко над половината на 20,000, но да речем, че с преувеличаването сме свикнали) 

Турът, който се проведе на 3 април 2021 г., беше по повод 52 години от създаването на Управление „Старинен Пловдив” и беше излъчен от Фейсбук страницата на института.
Инициативата предизвика изключително голям отзвук и десетки коментари. (голям отзвук и десетки коментари… :D) Виртуалната обиколка събира най-много гледания от Пловдив, , София, Варна, Кърджали и , сред зрителите са и Фейсбук потребители от Канада, Великобритания и Белгия.

Зрителските мнения отбелязваха отличното състояние на обекта, който е паметник на културата. Адмирации получи и уредника Мария Колева, която влезе в ролята на виртуален гид.

От екипа споделят, че имат готовност за още изненади, в които да срещат новите технологии и съхраняваното културно наследство. (Напомняме, че видео в интернет се споделя почти от както съществува интернет)

„Няма активност и усилие, което да не си струва, за да популяризираме магичните места, потайностите и красотите на нашия старинен град по един нов начин“, коментира директорът на ОИ „Старинен Пловдив” Богомил Грозев.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен
ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

Видеото можете да гледате на страниацта Plovdiv Old town /official/ (офишъл! 😀 )

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив