20 C
Пловдив
19 април, 2021

Започна асфалтирането на улиците по Водния цикъл

Вижте още

Последвай ни

17,730FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

Започна асфалтирането на първото каре от улици, по които бяха подменени мрежите в изпълнение на на града. Това съобщи зам.-кметът по строителство Пламен Райчев, който заедно с кмета на район „, провери как вървят строителните дейности.

„Проведохме среща с изпълнителите, в която бяха изготвени нови графици, с които да се ускорят дейностите по Водния проект и да не се допуска забавяне предвид предстоящия есенно-зимен сезон“, обясни Пламен Райчев.

В момента се полага асфалтобетонова настилка на ул. „Боба“ (обръщаме внимание на район Северен, че улицата се казава Абоба, а не Боба) и поетапно се възстановяват тротоарните настилки и на другите улици, по които са подменени мрежите. Това заяви ръководителят на проекта инж. Ивайло Сираков. По думите му предстои да започне възстановяването и на улиците „Поп Тачо“, „Сливница“, „Братаница“, „Браила“, „Богдан“ и „Гюро Михайлов“.

Припомняме ви, че в сряда кметът направи изненадваща инспекция на ремонтните дейности на улиците включени в мащабния за града проект (след като кола пропадна в район Северен). Градоначалникът настоя строителите да работят в максимално кратки срокове за удобство на гражданите и да извършват качествено ремонтите.

ВИЖ ОЩЕ :  Здравко Димитров инспектира ремонта Околовръстното шосе
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив