fbpx
20 C
Пловдив
17 януари, 2021

Започва възстановяване на настилката по улиците в „Захарна фабрика“ и карето зад хотел „Санкт Петербург“

Вижте още

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие.

40 са новодиагностицираните в Пловдивска област случаи на Ковид -19 за изминалото денонощие. Регистрирани в Националната информационна система са...

Евакуират всички под срутището в Дряново, община Лъки

Поради непосредствена опасност за живота и здравето на хората, чийто домове са под скалния масив в село Дряново, община...

Последвай ни

16,196ФеновеХаресва ми
4,200АбонатаАбонирайте се
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

От утре започва възстановяването на пътната настилка по част от улиците, включени в интегрирания проект за водите в район ““. Това стана ясно след проведена среща с изпълнителите от „Европейски пътища“ АД.

След подмяната на водопроводната и канализационна мрежи започва изграждането на тротоари, полагане на трошенокаменна настилка. След това ще бъдат положени основните пластове от битумизирана баластра и неплътен асфалт, за да може улиците да станат проходими при зимни условия. Плътният асфалтобетон ще бъде направен през пролетта веднага, след като температурите го позволяват.

Ще се работи по ул. „Драгота“ в отсечката между ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Също така по ул. „Полк. Дрангов“ в участъка от ул. „Полк. Сава Муткуров“ до ул. „Стефан Ботев“, както и по ул. „Добротич“ в участъка ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Нова настилка ще се полага и на ул. „Сърнена гора“ в отсечката между ул. „Полк. Сава Муткуров“ до бул. „България“, както и по улиците в кв. “Захарна фабрика”.

Призоваваме гражданите да не паркират по улиците, по които се извършва възстановяване на настилката, за да не се възпрепятства и забавя работата на фирмата изпълнител, която е поела ангажимент пред Общината до Нова година да има нова настилка.

ВИЖ ОЩЕ :  Частично облекчават мерките в Пловдив

Новини от Пловдив

Частично облекчават мерките в Пловдив

Със заповед на кмета Здравко Димитров от утре на територията на Община Пловдив се привежда в изпълнение  Заповед №...

Още новини от Пловдив