20 C
Пловдив
16 април, 2021

Започва възстановяване на настилката по улиците в „Захарна фабрика“ и карето зад хотел „Санкт Петербург“

Вижте още

Последвай ни

17,710FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

От утре започва възстановяването на пътната настилка по част от улиците, включени в интегрирания проект за водите в район ““. Това стана ясно след проведена среща с изпълнителите от „Европейски пътища“ АД.

След подмяната на водопроводната и канализационна мрежи започва изграждането на тротоари, полагане на трошенокаменна настилка. След това ще бъдат положени основните пластове от битумизирана баластра и неплътен асфалт, за да може улиците да станат проходими при зимни условия. Плътният асфалтобетон ще бъде направен през пролетта веднага, след като температурите го позволяват.

Ще се работи по ул. „Драгота“ в отсечката между ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Също така по ул. „Полк. Дрангов“ в участъка от ул. „Полк. Сава Муткуров“ до ул. „Стефан Ботев“, както и по ул. „Добротич“ в участъка ул. „Полк. Дрангов“ до ул. „Победа“. Нова настилка ще се полага и на ул. „Сърнена гора“ в отсечката между ул. „Полк. Сава Муткуров“ до бул. „“, както и по улиците в кв. “Захарна фабрика”.

ВИЖ ОЩЕ :  Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Призоваваме гражданите да не паркират по улиците, по които се извършва възстановяване на настилката, за да не се възпрепятства и забавя работата на фирмата изпълнител, която е поела ангажимент пред Общината до Нова година да има нова настилка.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив