20 C
Пловдив
20 април, 2021

: Община Пловдив ще продължи да инвестира в ОП „Чистота“

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

„Община ще продължи да инвестира средства в по-нататъшното развитие на материално-техническата база на ОП „Чистота“. Това заяви кметът при срещата си с екипа на общинското предприятие.

Той даде висока оценка за добрата организация при почистването на падналия преди около десетина дни обилен сняг, както и за цялостната дейност на екипа в условията на извънредна епидемична обстановка, когато до началото на зимния сезон се извършваше всекидневно миене и на улиците в града.

Директорът на „Чистота“ показа на кмета техниката, с която разполага предприятието. И двамата се обединиха около мнението, че механизираното почистване трябва да се увеличи.

За ОП „Чистота“ тази година ще бъдат отпуснати целево близо 300 хил. лв. Те ще бъдат използвани за покупката на допълнителна техника, с която да се увеличи механизираното почистване за сметка на ръчния труд.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„През следващите години ще продължим да инвестираме и да увеличаваме средствата“, увери кметът Здравко Димитров.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив