fbpx
20 C
Пловдив
8 март, 2021

Кметът обиколи за 1 час! Провери дали са почистени улиците.

Вижте още

„Цвете на пътя“ – Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатива „Цвете на пътя“ Стартът и бе даден символично точно в 08 часа и 03...

336 са новодиагностицираните с Ковид-19 за периода от 6 до 8 март в Пловдивска област.

В събота са били 208, в неделя - 98. За последното денонощие са 30. Общо случаите на инфекцията от началото...

Севдалина Кочевска и Петър Кочевски с изложба „Без герои“

Двама от най-разпознаваемите пловдивски аранжират творби от различни свои творчески етапи в Изложбена зала „2019“ на ул. „Гладстон“...

Последвай ни

16,876ФеновеХаресва ми
4,240АбонатаАбонирайте се
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано в Пловдив като репортер и редактор от края на 2019г.

Главните пътни артерии в са почистени от снега, както и повечето основни улици в кварталите. Работата продължава по вътрешнокварталните улици. Кметът лично инспектира как върви почистването и в рамките на час успя да обиколи основните булеварди и да разговаря с екипите, които работят без прекъсване от 20 часа снощи.

„Вижда се, че е положен много труд в тежките метеорологични условия, затова поздравявам хората, които са работили без прекъсване и при минусови температури през нощта. Цялата налична техника на ОП „Чистота” е навън, почистването продължава по вътрешнокварталните улици при много добра организация”, заяви кметът.

Директорът на ОП „Чистота” поясни, че 40-те снегорина и 25-те разпръсквачи на предприятието ще почистят в следобедните часове и вътрешнокварталните улици. Той призова гражданите да не спират на завоите и да не пречат на техниката.

Работници на ОП „Чистота“ разчистват спирките и стълбите на подлезите, а служители на ОП „Градини и “ премахват снега от алеите в парковете.

Припомняме, че според общинската собствениците имат ангажимент да почистват тротоарите пред блоковете и къщите си, а собствениците на магазини да се грижат за площите пред търговските обекти.

 

ВИЖ ОЩЕ :  „Цвете на пътя“ - Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

Новини от Пловдив

„Цвете на пътя“ – Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатив

Пловдивската полиция продължава осмомартенската си инициатива „Цвете на пътя“ Стартът и бе даден символично точно в 08 часа и 03...

Още новини от Пловдив