20 C
Пловдив
20 април, 2021

За Цветница пускат движението по Околовръстното от Кукленско до Коматевско шосе

Вижте още

Последвай ни

17,735FansLike
4,250SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на като репортер и редактор от края на 2019г.

Здравко Димитров: За Цветница пускаме движението по Околовръстното от Кукленско до

След Великден стартира ремонтът на следващия участък до Пещерско шосе

„Ремонтните работи на Околовръстния път в участъка между Кукленско и Коматевско шосе ще бъдат завършени до 24 април и фирмата изпълнител ще спази предварително определените срокове от и Община “. Това съобщи кметът Здравко Димитров след среща с директора на Областно пътно управление – Пловдив инж. Атанас Ташков, инспектор Георги Димкин – сектор „ПП – КАТ“ при ОДМВР и инж. Гинка Маринова, представители на фирмата изпълнител – „Европейски пътища“ АД. В срещата взеха участие зам.-кметовете по и по строителство – и .

Веднага след Великденските празници предстои да започне третият етап от ремонта – от Коматевско до Пещерско шосе. „Поискахме от фирмата да раздели ремонта на лотове, за да не се предизвиква затрудняване на трафика и натоварване на движението в града, както се случи в средата на март при изпълнението на участъка от Кукленско шосе до разклона на Коматево и “, обясни Здравко Димитров. По негово настояване близо 6-километровата отсечка ще бъде разделена на два лота – от Коматевско шосе до Пещерско и Пещерско шосе до кръговото за Пазарджик.

ВИЖ ОЩЕ :  Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

По време на срещата бяха обсъдени и възможните маршрути, през които ще бъде пренасочено движението, така че да не се натоварва трафикът в града. Транзитният тежкотоварен трафик ще бъде изведен от града чрез обходни маршрути, за което ще бъдат поставени и съответните указателни табели.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Откриват „зелена класна стая“ в район Източен

„Зелената класна стая“ в начално училище „П. Р. Славейков“ вече е напълно готова, съобщи кметът на район „Източен“ Иван...

Още новини от Пловдив