20 C
Пловдив
16 април, 2021

ОБЩИНА СОПОТ ОТПРАВИ ПОКАНА КЪМ Д-Р ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА МАНДАТА МУ КАТО ДИРЕКТОР НА БОЛНИЦАТА

Вижте още

Последвай ни

17,709FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

Днес, 02 ноември 2020 г., кметът на община Деян Дойнов отправи писмена покана към д-р за подписване на Допълнително споразумение към Договор № Д-41 от 20.11.2014 г., с което да се удължи срока на управлението му до подписване на договор за управление със спечелилия конкурса за избор на Управител на МБПЛ „Иван Раев – Сопот“ ЕООД. Поканата е изпратена в съответствие с взетите от Общински съвет Сопот решения.

Управлението на МБПЛ „Иван Раев – Сопот“ ЕООД беше предмет на много дискусии пред последните месеци. През юли се проведе с гражданите за съдбата на болничното заведение. Болницата е общинско дружество, което е създадено, за да долекува пациенти от региона и страната от неврологични и други заболявания след прекарани инсулт или инфаркт. Финансовото й състояние е доста тежко и тя има ежегодна нужда от дофинансиране от общинския . В края на месец септември 2020 г. Общинският съвет в Сопот взе решение №80 от 29.09.2020 г. за обявяване на за възлагане управлението на болницата в града, тъй като изтича тригодишният мандат на д-р Стефан Анастасов, което впоследствие бе отменено с Решение №97 от 22.10.2020 г.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив