Новини Пловдив

Пловдивчани с различно мнение за часовото време

Снимка: илюстративна
1.18KПрегледа
Пловдивчани с различно мнение за часовото време
5 (100%) 1 vote

Повечето българи искат да се преустановят сезонните промени на часовото време и да се установи за постоянно лятното . Това показаха резултатите от Националната консултация, проведена от Министерския съвет, предаде БНТ. 96% от всички нас искат да се спре с постоянната смяна на часа, а 51% предпочитат лятното .

Анкетата на Забелязано в , обаче даде съвсем различни резултати. От почти 1000 гласували пловдивчани 36% искат да се запази сегашното положение, а цели 56% не се интересуват от този публичен дебат. Все пак с лек превес от 5.8% срещу 2.06% се предпочита лятното часово време.
Това е поредният пример за различното мнение, което демонстрираме. Особеностите на филибелийския характер беше доказан за пореден път. А кога и как ще местим стрелките все още предстои да бъде решено.

 

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар