Всичко за бебеносенето / част 1

Абонирайте се за канала ни в Youtube : https://goo.gl/gzk9Ex

Всичко започна преди почти 6 години, когато на 10-ия ден от появата на първородния ни син се сблъскахме с коликите.
Единственото нещо което го успокояваше беше да бъде гушнат в мама или татко в позиция корем срещу корем.

Тогава бебеносенето не беше разпространено, а думата слинг не се срещаше по нашите ширини, а да се сдобиеш с шал си беше цяло приключение.

И въпреки всичко с помощта на роднини от чужбина на 30ия ден вече успешно се носихме гушнати сърце до сърце и усещането беше просто невероятно. Коликите отминаха и слингът беше прибран чинно да чака следващото си вързопче, и то не закъсня.

Три години по-късно вече се радвахме на второ бебе, а ние бахме подготвени и знаехме, че вече нищо не може да ни уплаши.

Слингът беше първото нещо, което изпрахме и изгладихме преди появата на второто ни дете. И така до ден днешен, вече почти на 2,5г нашето малко момче с любов се вози на гърба на мама в слинг или ергономична раница.

А ние решихме, че тази любов трябва да се разпространява и споделя и с други родители и така се роди нашето трето ‘дете’ – Коалабейби.

Сега помагаме на много родители да носят успешно своите бебета и пораснали деца и да се наслаждават на всеки миг прекаран заедно със семейството.

Бебеносенето свързва, успокоява, радва, улеснява, прави ежедневието ни с бебе или малко дете много по-лесно, дава ни свободни ръце, прави ни по-уверени и заздравява връзката дете-родител. Бебеносенето е вълшебно, опитай и ти!

Koalababy е основана от сертифициран консултант по бебеносене.

Партньори:
Хостинг от Jump.bg : https://goo.gl/iNtbF1
Centeo Group : http://centeogroup.com
Излъчване на живо : http://032live.com
Забелязано : https://zabeliazanovplovdiv.com
–––––––––––––––––––––––––––––-
Анбонирате се за канала ни : https://goo.gl/gzk9Ex .
Не забравяйте да щракнете и на камбанката, за да сте сигурни, че ще ви бъде напомнено когато качим нещо ново.
===========================