20 C
Пловдив
7 май, 2021

Всичко за бебеносенето / част 1

Вижте още

Последвай ни

17,806FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Абонирайте се за канала ни в Youtube : https://goo.gl/gzk9Ex

Всичко започна преди почти 6 години, когато на 10-ия ден от появата на първородния ни син се сблъскахме с коликите.
Единственото нещо което го успокояваше беше да бъде гушнат в мама или татко в позиция корем срещу корем.

Тогава бебеносенето не беше разпространено, а думата слинг не се срещаше по нашите ширини, а да се сдобиеш с шал си беше цяло приключение.

И въпреки всичко с помощта на роднини от чужбина на 30ия ден вече успешно се носихме гушнати сърце до сърце и усещането беше просто невероятно. Коликите отминаха и слингът беше прибран чинно да чака следващото си вързопче, и то не закъсня.

Три години по-късно вече се радвахме на второ бебе, а ние бахме подготвени и знаехме, че вече нищо не може да ни уплаши.

Слингът беше първото нещо, което изпрахме и изгладихме преди появата на второто ни дете. И така до ден днешен, вече почти на 2,5г нашето малко момче с любов се вози на гърба на мама в слинг или ергономична раница.

А ние решихме, че тази любов трябва да се разпространява и споделя и с други и така се роди нашето трето ‘дете’ – Коалабейби.

Сега помагаме на много родители да носят успешно своите бебета и пораснали деца и да се наслаждават на всеки миг прекаран заедно със семейството.

Бебеносенето свързва, успокоява, радва, улеснява, прави ежедневието ни с бебе или малко дете много по-лесно, дава ни свободни ръце, прави ни по-уверени и заздравява връзката дете-родител. Бебеносенето е вълшебно, опитай и ти!

Koalababy е основана от сертифициран консултант по бебеносене.


Партньори:
Хостинг от Jump.bg : https://goo.gl/iNtbF1
Centeo Group : http://centeogroup.com
Излъчване : http://032.com
: https://zabeliazanovplovdiv.com
–––––––––––––––––––––––––––––-
Анбонирате се за канала ни : https://goo.gl/gzk9Ex .
Не забравяйте да щракнете и на камбанката, за да сте сигурни, че ще ви бъде напомнено когато качим нещо ново.
===========================

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за строеж за доизграждането на стадион "Локомотив". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив