Новини ПловдивСъбития

Shake That Хълм & Plovdiv Beer Fest – Забележителни резултати!

1.78KПрегледа
Shake That Хълм & Plovdiv Beer Fest – Забележителни резултати!
4.9 (98.95%) 19 votes

През изминалите уикенди, както сте забелязали, отразихме две много големи и много весели събития – „Shake that хълм“ и “Plovdiv Beer fest 2018”. Много хора ги посетиха и се наслаждаваха на хуабавата музика, питиета и храна. Много повече, обаче бяха зрителите, които гледаха на живо всяка една група и изпълнител от страхотната програма на концертите през тези дни.

Ние от „Забелязано в Пловдив“ направихме така, че десетки хиляди да станат част от еуфорията на тези събития без да са на място.

Всичко това е възможно благодарение на технологиите и желанието ни да споделяме хубавите неща, които се случват в града ни с максимално много хора.

Ние организирахме едновременно излъчване във Facebook групата „Забелязано в Пловдив“, в сайта ни zabeliazanovplovdiv.com, както и в платформата Twitch.

За шест дни, в които излъвахме на живо нашите предавания са гледани от 75 289 човека. А средната продължителност на времето, което са гледали е 35-40 мин.

Ние искаме и ще работим за това културният живот на Пловдив да прави щастливи максимално много хора в Пловдив, България и света. Ние искаме да се забавляваме, да забелязваме и да правим култура в реално време.

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар