20 C
Пловдив
12 май, 2021

Dodge Challenger RT – Авто Фокус

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

През 1969г е стартирало производството на един автомобил, който ще се превърне в една от иконите на така наречените мускулести коли (Muscle Car). Ще ви запознаем с един американец на име Dodge Challenger и по-точно модификацията R/T. Велко и Стоян ще ви разкажат малко повече за историята на този презокеански жребец, както и ще ви запознаят в детайл с интериора и екстериора. Интересен факт е, че Challenger, независимо от модификацията и годината си на производство, е доста чест участник в американските кинопродукции, като малка част от тях са: „Бързи и яростни“, „С мръсна газ“, „Внезапно изчезване“, „В обувките на сатаната“, „Специален отряд“ и много други.

  • Авто Фокус : https://www.facebook.com/Авто-Фокус-108124254491861
  • : https://.bg​​​
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Умишлено ли крият графика за разкопаните улици в Кършияка

Асен Костов обяви във Facebook по-рано днес, че съкварталците в Кършияка са готови на нови протести заради Водния проект....

Още новини от Пловдив