20 C
Пловдив
17 април, 2021

Cupra Formentor – Тест драйв – АВТО ФОКУС

Вижте още

Последвай ни

17,715FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Cupra Formentor! Най-вероятно това не ви говори нищо. Спокойно, не се паникьосвайте, проблемът не е във вашия телевизор.

Благодарение на Хаас-60 , които ни предоставиха първия тестов автомобил в от тази марка и модел, хвърляме малко повече светлина по въпроса! С една дума – това е нова марка с чисто нов модел.

Запознатите с Ваг групата ще кажат:

-Това е Сеат.
Ами Сеат е, ама не точно.
Как така!?

Реално Cupra е нова премиум марка, която се произвежда под шапката на Сеат, а Форментор е първият модел произвеждан изцяло и единствено под марката Cupra. Не сме сигурни дали успяхме да ви объркаме достатъчно, затова предлагаме да спрем до тук и да изгледате видеото, в което Стоян и Велко ще ви запознаят с всички интересни подробности, ще ви демонстрират автомобила и дори ще го изстрелят с лънч контрол за вас.

А как и дали спряха, ще разберете в самото видео. Приятно гледане!

ИзточникBropoint
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

С японски вишни и кълбовиден ясен разкрасиха два парка в район Южен

С 10 японски вишни се увеличи зеленината в парка до ул. „Георги Кондолов“, който е сред най-предпочитаните места за...

Още новини от Пловдив