20 C
Пловдив
18 май, 2021

Запознай се с Изобретателите на 19 век

Вижте още

Последвай ни

17,918FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Майкъл Фарадей – английски физик и химик, известен с откритията и приносите си в областта на електромагнетизма и електрохимията.

Томас Едисън – американски изобретател и предприемач. Роден е на 11 февруари 1847г. и почива на 18 октомври 1931г. Той е един от изобретателите с най-много патенти на свое име – 1093.

Никола Тесла – американски изобретател, физик и електромашинен инженер. По произход Никола Тесла е етнически сърбин. Той е един от най-значимите изобретатели на 19век, известен с приноса си в областта на електричеството и магнетизма.

Алберт Айнщайн – американски изобретател, физик и електромашинен инженер. По произход Никола Тесла е етнически сърбин. Той е един от най-значимите изобретатели на 19век, известен с приноса си в областта на електричеството и магнетизма.

 

ВИЖ ОЩЕ :  Porsche Taycan 4S - Бъдещето е тук!
- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

00:29:55

Porsche Taycan 4S – Бъдещето е тук!

Една от интересните разлики с Тесла е, че при Порше Тайкан охлаждането на батерията е със съвсем друг принцип...

Още новини от Пловдив