Академик пристигнаха в Драч за мача си утре

След 13-часово пътуване пловдивският баскетболен тим на Бултекс 99 пристигна благополучно във втория по големина град в Албания – Драч, в който утре от 20 часа българско време ще изиграе първия си мач от Балканската лига срещу местния Теута. Отборът бе настанен в 4-звездния хотел Вивас, който е се намира на 10 метра от плажа. 200-хилядния Драч е известен местен курортен морски център, ежегодно се посещава от много туристи и разполага с едно от най-големите пристанища в Адриатическо и Йонийско море. Днес в 18.30 часа предстои тренировка на отбора. В тима няма проблеми с контузени състезатели, отсъства единствено , който е със счупен пръст и няма да бъде на разположение повече от месец.

Академик пристигнаха в Драч за мача си утре » Баскетбол » Академик Бултекс 99

Надявам се, че ще  имаме време да починем след дългия път. Не разполагаме с много информация за противника, но въпреки това излизаме за победа. Тя ни е особено необходима след двете загуби на старта на шампионата и преди важния домакински мач с в 4-я кръг на ,

коментира старши треньорът на . От мача с Теута утре ще има преки включвания по БНР с помощта на специалния пратеник Йордан Данчев.

Академик пристигнаха в Драч за мача си утре » Баскетбол » Академик Бултекс 99