20 C
Пловдив
15 април, 2021

Константин Папазов с коментар за мача с Академик

Вижте още

Последвай ни

17,707FansLike
4,240SubscribersSubscribe
Avatar
Забелязано в Пловдивhttp://zabeliazanovplovdiv.com
Забелязано в предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Поздравления за Академик – въпреки разликата – много тежък мач за нас. Бяхме в тежка ситуация от гледна точка на физиката и психиката, тъй като само преди 48 часа играхме много отговорен двубой. Трудно бе да повторим играта ни от победата срещу . Днес спечелихме благодарение на опита и класата ни, но трябва да отдадем заслуженото на Академик, който в нито един миг не се предаде и не ни даде възможност да се отпуснем. Имаше няколко ключови ситуации, в които бяха на прага да се доближат критично до нас и не се знаешe какво може да се случи. Треньорът се опитва да използва енергията на младостта и да компенсира липсата на опит с доста смяна на защитата. Академик има потенциал и откакто присъства в елита на родния баскетбол нито за момент не е бил допълващ отбор – винаги са тормозили големите. Президентът и предишният старши треньор , както и настоящият – Йордан Янков, трябва да се гордеят с този проект. Не го казвам от куртоазия, а напълно искрено. Надявахме се да ни бъде по-лесно днес, но не се случи. Радващото за Академик е, че не се предадоха и след двете тройки на последната четвърт, защото това ще им помогне в другите срещи. В събота срещу нас в един момент се предаде, но това не се случи с Академик. Ние продължаваме да търсим играч на позиция 5 и чакаме завръщането на Йордан Минчев и Асен Великов, което ще улесни и тренировъчния ни процес.

Венци Петков, Левски Лукойл:

Доста труден мач. Академик има добър отбор и играе доббре като домакин. И в двата отбора имаше умора и се радвам, че се поздравихме с победа. Смятам, че в края заздравихме защитата и с няколко бързи атаки успяхме да спечелим. Смятам, че тази година нивото на първенството е много добро, надявам се да продължава така и да вървим напред.

 

 

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Затварят част от ул. „Брезовска“, въвеждат двупосочно движение по ул. „Васил Левски“

Временна организация на движението се въвежда на ул. „Брезовска“ от 15 април до 15 юни, информират от ОП „Организация...

Още новини от Пловдив