20 C
Пловдив
10 май, 2021

„Рудин“ ООД единствена бе допусната до отваряне на ценовата оферта за стадион „Локомотив“

Вижте още

Последвай ни

17,830FansLike
4,260SubscribersSubscribe
Avatar
Милена Христоваhttps://zabeliazanovplovdiv.com
Милена е част от екипа на Забелязано като репортер и редактор от края на 2019г.

Само фирма „Рудин“ ООД бе поканена да предостави декриптиращ ключ за ценовата си оферта по поръчката за „Проектиране и изпълнение на строителство, част от Общинската спортна инфраструктура – “ – град “.

„Техническото предложение на тази фирма единствено отговаря на всички изисквания, залегнали в поръчката и събира 50 точки от 60 възможни. Другите трима участници – „ГБС “ АД, „Артстрой“ ООД и „ “ ДЗЗД, отпаднаха на етап представяне на техническо предложение“, коментира шефът на дирекция „Обществени поръчки“ към Община Пловдив .

„Спортклуб Лаута“ ДЗЗД не е представило документ, доказващ съответствие с изискванията за лично състояние и критерий за подбор, а техническите предложения на другите двама участници не отговарят на изискванията на възложителя.

Цената, която са посочили от „Рудин“ ООД за строителните работи на стадион „Локомотив“, е 9 986 846, 65 лева без ДДС.До няколко дни предстои комисията по избор на изпълнител да се запознае детайлно с финансовата оферта на „Рудин“ ООД и ако няма забележки, да даде възложителя да излезе с решение, след което започва да тече десетдневния срок за обжалване.

- Реклама -
- Реклама -
- Реклама -Tomov Plaza

Новини от Пловдив

Община Пловдив издаде строително разрешение за стадион „Локомотив“

Община Пловдив издаде разрешение за строеж за доизграждането на стадион "Локомотив". Това съобщи кметът Здравко Димитров след работна среща...

Още новини от Пловдив