Новини Пловдив

ВИДЕО : Зам.-министър Нанков по темата с парка зад хотел Санкт Патербург

909Прегледа
ВИДЕО : Зам.-министър Нанков по темата с парка зад хотел Санкт Патербург
5 (100%) 27 votes

Стойчо Андреев и Асен Костов от инициативния комитет за спасяването на парка зад хотел Санкт Петербург днес представиха проблема пред зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

След срещата на тема “Европа в нашия дом” зам.- министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков посети лично парка зад хотел “Санкт Петербург” Нанков обясни, че следи ситуацията и още в началото на седмицата е изпратил до общината в града официално писмо с указания за това как да се разреши казуса и да се защити обществения интерес.

От Марица съобщават също, че В края на срещата Николай Нанков се ангажира лично, че ще намери и предостави всички документи, касаещи имота

Коментари

Забелязано в Пловдив
Забелязано в Пловдив предлага на пловдивчани новините и събитията, които са близо до тях, които пряко ги вълнуват и които те биха искали да съобщят на съгражданите си. При нас водещото е опитът от първо лице, независимото мнение и всички граждани, които искат да дадат гласност на забелязаното от тях.

Вашият коментар